Store og små flytteoppdrag

Alt innen flytting i Sandnes

Bestill flyttehjelp

Vi har erfaringen som sikrer trygg og sikker flytting av dine eiendeler

Service Master Flyttehjelp ble etablert i 2012. Siden da har vi tilegnet oss kunnskapen som trengs for å flytte dine eiendeler på en sikker og trygg måte. Vi har fokus på å yte god service så kundene våre blir fornøyde. Hovedkontoret vårt er i Sandnes, og herfra starter alle våre flytteoppdrag. Vi har en stor bilpark som gjør at vi kan bistå med flytting av både små og større flyttelass. Alle våre biler er utstyrt med traller, lastestropper og pianostropper, i tillegg til emballasje.

Kvalitet

Uansett hvilket flyttebehov du har, så tilpasser vi oss det. Vårt team er alltid klare for nye og spennende flytteoppdrag. Vi finner de beste hjelpemidlene spesielt tilpasset ditt behov.

Effektivitet

Vi møter deg til avtalt tid og på avtalt sted. Våre medarbeidere har god kunnskap når det gjelder å flytte varer. Dette gjør at flytteprosessen går smidig og utføres effektivt.

Service

Når du velger oss som ditt flyttefirma ønsker vi at du skal få en hyggelig opplevelse. Vi jobber for at du skal få den servicen du fortjener. Vi har fokus på effektiv og sikker pakking, bæring og transport av dine eiendeler.

Skal du flytte? Send oss en flytteforespørsel

Bestill flyttehjelp